Informacije
+386 2 80 50 710

O hotelu

Želimo, da bi bil vaš dan lepši zaradi obiska pri nas!

Domačnost, eleganca, tradicija - tako bi lahko s tremi besedami opisali družinski Hotel Leonardo

Nahajamo se na odlični lokaciji v bližini avtoceste, mestnega središča in naravnih lepot, doma v prelepi okolici. Hotel ponuja udobne, elegantne in prostorne sobe s pogledom na Boč ali na slikovito Pohorje.

Hotel je idealen za poslovne goste in turiste, ki se ustavijo na poti do poletnega oddiha, hkrati pa omogoča odlično izhodiščno točko za raziskovanje celotne štajerske regije. Nudimo najsodobnejšo nastanitev z brezplačnim brezžičnim internetom, zato je Leonardo odlična izbira za poslovneže, ki iščejo udobno namestitev v Slovenski Bistrici in okolici.  Od Maribora smo oddaljeni le 18 km, od avtoceste 400 m. 

Imamo veliko letno teraso, za lažji dostop do sob je hotel opremljeni tudi z dvigalom. Znani smo po veliki gostoljubnosti, saj so naši zaposleni srčni in prijazni. Hotel ima odlično restavracijo, kjer vas  lahko razvajamo s kulinaričnimi kreacijami izpod rok naših chefov. Kosilo, večerjo ali prigrizek si lahko privoščite v butično opremljeni restavraciji, v steklenem paviljonu ali na  pokriti letni terasi. Na kavo in sladke dobrote vas povabimo tudi v naš park, kjer lahko v miru opazujete igro vaših otrok na igralih. Za hladne in deževne dni pa smo pripravili polico s knjigami v prijetno opremljeni kavarnici, kjer lahko uživate ob dobri skodelici kave ali čaja.

Hotelske sobe so vam na voljo 24 ur na dan, vse dni v tednu.  Možen je tudi digitalen, varen in hiter dostop do hotelskih sob. Vsem gostom nudimo veliko brezplačno parkirišče, ker je možno parkirati tudi avtobus ali vozila s prikolico.

Kasnejše prihode je potrebno predhodno najaviti in posredovali vam bomo kodo za vstop.
Ob hotelu je gostom na voljo tudi polnilna postaja za električne avtomobile ter električna kolesa.

V hotelu sta na razpolago 2 konferenčni oz. promocijski dvorani (za 60 in 15 udeležencev).
Hotel je odlično izhodišče za kolesarje, nudimo brezplačen prostor za shrambo koles, na ključ.
O hoteluO hoteluO hoteluO hotelu

Želimo, da bi bil vaš dan lepši zaradi obiska pri nas!
Prisrčno dobrodošli.

Pridružite se nam

Prijavite se na naše e-novice in nikoli ne boste zamudili naših aktualnih ponudb.
Error
Naložbo (Vavčer za digitalni marketing izdelava spletne strani) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.
×
NA BLAGAJNO
SKRIJ KOŠARICO